Referenties

5
5,0 rating
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Fijne en eerlijke man.

5,0 rating
oktober 20, 2019

Via vriend Remco (zie eerdere referentie) in contact gekomen met Rob. Wij hebben een waterontharder bij hem aangeschaft. Rob is zeer betrouwbaar en benaderbaar. Een man waar je je huissleutel zonder problemen aan zal geven.

Dennis vZ

Een vakman met veel kennis.

5,0 rating
september 28, 2019

Door problemen met onze 3 in 1 kraan via de fabrikant enkele jaren geleden in contact gekomen met Rob. Hierna hebben wij en ondertussen meerdere familie leden en vrienden een ontharder bij Rob aangeschaft. Altijd een goede en snelle service door een vakman met veel kennis.

Remco Beima Leeuwarden

Heerlijk zachtwater.

5,0 rating
september 23, 2019

Ik heb er lang over nagedacht om een waterontharder te nemen, maar achter afgezien had ik het veel eerder moeten doen het is een wereld van verschil lekker zacht water geplaats door Rob een vriendelijke man en ook nog een goede vakman, goede levering en prijs verhouding en wat hij zegt komt hij ook na ik raad het iedereen aan.

Dick Willemsen IJzendoorn (Gld)

Een geweldige man met een ervaring waar je U tegen zegt

5,0 rating
juli 29, 2019

Onze Floww kraan defect tot 2x maal toe en toen kwam Rob langs. De kraan werkt weer als nooit tevoren. Bij Rob ook een waterontharder gekocht en natuurlijk het bijbehorende zout. Niets is hem teveel en hij heeft overal wel een oplossing voor. Wat kun je soms een geluk hebben als je de juiste mensen tegemoet en Rob is daar zeker 1 van.

Rita Jansen Zuidbroek

storing op storing

5,0 rating
juli 23, 2019

2e hands een 2 jaar oude BWT waterontharder gekocht. Steeds maar storing, tot Rob langs kwam bij mij in Delfzijl. Binnen de kortste tijd diagnose gesteld en de door oxidatie aangetaste onderdelen vervangen en apparaat service beurt gegeven. Draait nu al 3 maanden probleemloos en tot volle tevredenheid.
Absolute aanrader deze man.

Pieter Stapel