Referenties

5
5,0 rating
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Sceptisch, maar nu enthousiast. M.n. vermindering huidproblemen

5,0 rating
juli 25, 2020

Na eerst wat sceptisch te zijn geweest werden toch ook wij allebei enthousiast door wat Rob van Wijck er allemaal over vertelde. Kalk zou verdwijnen, het water smaakt veel lekkerder; wat ook te merken is bij het bereiden van eten (koken), beter voor de huishoudelijke apparatuur, minder schoonmaak- en huidverzorgende middelen, dus zuiniger in het gebruik van schoonmaakmiddelen, shampoos en andere doucheproducten.
Maar hetgeen mij het meeste aansprak was de vermindering van huidproblemen. Ikzelf, al jaren last hebbende van ernstige eczeem in combinatie met een droge huid was binnen een paar weken van de ergste klachten af en na verloop van tijd verdween het helemaal. Wij kunnen niet anders dan enthousiast zijn over de werking- en het gebruik van de waterontharder.
We kunnen hem echt iedereen aanraden, zouden niet meer zonder willen/kunnen.

Fam. Verschoor Barendrecht

Positieve ervaringen

5,0 rating
maart 26, 2020

Besloten over te gaan tot inzet van een waterontharder. Gekozen voor Rob Van Wijck en een BWT Aquadial SoftLife. Wij zijn zeer tevreden met deze keuze :
– Snelle reactie op vragen
– Goed advies op maat en Prima kwaliteit/prijsverhouding
– Goede en duidelijke communicatie over prijsstelling
– Alles volgens afspraak keurig netjes geinstalleerd

Aad Zonneveld - Spijkenisse

Zwarte tegels in de douche!

5,0 rating
maart 20, 2020

Wat een verademing! In mijn nieuwe douche heb ik zwarte tegels. Wat had ik een spijt!
Totdat Rob met de oplossing kwam. Dankzij de waterontharder weer een mooie zwarte douche. En op de koop toe heerlijk zacht water!

Feline Jansen, Sneek

Heel tevreden en lekker zacht water.

5,0 rating
november 19, 2019

Ik heb er lang over nagedacht om een waterontharder te nemen, maar in onze nieuwe woning is het er toch van gekomen, het is een wereld van verschil lekker zacht water geplaatst door Feike een vriendelijke man uit Annen, en ook nog een goede vakman, goede levering en prijs verhouding ik raad het iedereen aan.

T van der Woude

Fijne en eerlijke man.

5,0 rating
oktober 20, 2019

Via vriend Remco (zie eerdere referentie) in contact gekomen met Rob. Wij hebben een waterontharder bij hem aangeschaft. Rob is zeer betrouwbaar en benaderbaar. Een man waar je je huissleutel zonder problemen aan zal geven.

Dennis vZ