Referenties

5
5,0 score
Excellent100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Rob zijn service gaat heel ver, super tevreden.

5,0 score
november 16, 2020

De BWT aquadial gaf een storing aan, kosteloos gemaakt, wel 6 jaar oud he. Rob zijn service gaat wel heel erg ver. Als je bel of app Rob reageert altijd super snel. Nou Rob we zijn blij dat de ontkalker het weer doet. Ik zou Rob iedereen aanraden. Een goede vakman, en gezellig.

Ella Stoop

Plaatsing waterontharder, super tevreden

5,0 score
oktober 27, 2020

Afgelopen week heeft Rob van Wijck bij ons een Aquadial waterontharder geplaatst. Deze moest in ons huis in een inbouwkast geplaats worden. Rob is echt een vakman en heeft deze zeer mooi ingebouwd. Via het kruipluik heeft hij onder de vloer de leidingen getrokken. Echt een vakman.
We zijn nu al super blij met het resultaat. Het water smaakt sowieso lekkerder en veel minder wasmiddel nodig in de wasmachine.
Daarnaast heeft hij gelijk een service gedaan aan onze kokend waterboiler. Dus wij zijn meer dan tevreden over de werkwijze van Rob. Helemaal top!

Raimond

Top service!!!

5,0 score
oktober 15, 2020

Rob,
Hartelijk dank voor het repareren van onze ontkalker helemaal boven in Nederland. Bovendien ook nog even onze boiler nagekeken terwijl je die niet eens hebt geplaatst.
Top service!!!

Groetjes, Louise Versteeg uit het altijd bruisende Zweins

Zeer tevreden!

5,0 score
september 25, 2020

Rob is de situatie bij ons thuis persoonlijk komen opnemen. Heeft ons een goed advies gegeven over de werking van de Waterontharder. De plaatsing was een uitdaging maar daar had Rob een mooie oplossing voor. We hebben voor Rob gekozen omdat hij een goede prijs kwaliteit verhouding heeft en net werk aflevert We zijn super blij met de waterontharder en merken direct het verschil van het zachte water!

Familie van de Rijt

Super

5,0 score
september 4, 2020

Het is inmiddels al 9 maanden geleden dat wij een waterontharder hebben laten installeren door Rob van Wijck. Ik heb bewust zo lang gewacht met het schrijven van deze recensie omdat ik eerst over een langere periode de ontharder wou ervaren zodat ik een weloverwogen beoordeling kon geven. Na negen maanden kan ik zeggen dat het zeker een goeie aanschaf is geweest. Het grootste verschil is merkbaar in de nespressomachine, de waterkoker en de douchecabine en kranen. Waar we deze voorheen zeer geregeld moesten ontkalken (in Papendrecht hebben we echt hard water) is dit nu nog maar heel sporadisch. Ook voor je huid is het verschil goed merkbaar en voelbaar. Voorheen gaf de Toon-verspillingschecker aan dat het opwarmen van het verwarmingselement van onze (recent aangeschafte) wasmachine te veel energie kostte, waarschijnlijk door kalkaanslag, want sinds een aantal maanden krijgen we de melding niet meer. Daaruit concludeer ik dat een ontharder niet alleen aanslag voorkomt, maar ook de al gevormde aanslag oplost. Het enige wat ik wil ontkrachtigen is de bewering dat je geen wasverzachter meer nodig hebt, want ook al merk je verder aan alles het positieve verschil en gebruiken we er nu wel minder van, helemaal zonder is niet fijn voor de handdoeken. De service van Rob krijgt een dikke tien en ook de prijs-kwaliteitverhouding is top.

Mitch, Papendrecht

Verwend door de ontharder!

5,0 score
augustus 22, 2020

Door de ontharder zijn we wel erg verwend hoor!
Een ook op de camping gaat de magnesiumwaterkan mee!

Sandy, Honselersdijk

Sceptisch, maar nu enthousiast. M.n. vermindering huidproblemen

5,0 score
juli 25, 2020

Na eerst wat sceptisch te zijn geweest werden toch ook wij allebei enthousiast door wat Rob van Wijck er allemaal over vertelde. Kalk zou verdwijnen, het water smaakt veel lekkerder; wat ook te merken is bij het bereiden van eten (koken), beter voor de huishoudelijke apparatuur, minder schoonmaak- en huidverzorgende middelen, dus zuiniger in het gebruik van schoonmaakmiddelen, shampoos en andere doucheproducten.
Maar hetgeen mij het meeste aansprak was de vermindering van huidproblemen. Ikzelf, al jaren last hebbende van ernstige eczeem in combinatie met een droge huid was binnen een paar weken van de ergste klachten af en na verloop van tijd verdween het helemaal. Wij kunnen niet anders dan enthousiast zijn over de werking- en het gebruik van de waterontharder.
We kunnen hem echt iedereen aanraden, zouden niet meer zonder willen/kunnen.

Fam. Verschoor Barendrecht

Positieve ervaringen

5,0 score
maart 26, 2020

Besloten over te gaan tot inzet van een waterontharder. Gekozen voor Rob Van Wijck en een BWT Aquadial SoftLife. Wij zijn zeer tevreden met deze keuze :
– Snelle reactie op vragen
– Goed advies op maat en Prima kwaliteit/prijsverhouding
– Goede en duidelijke communicatie over prijsstelling
– Alles volgens afspraak keurig netjes geinstalleerd

Aad Zonneveld - Spijkenisse

Zwarte tegels in de douche!

5,0 score
maart 20, 2020

Wat een verademing! In mijn nieuwe douche heb ik zwarte tegels. Wat had ik een spijt!
Totdat Rob met de oplossing kwam. Dankzij de waterontharder weer een mooie zwarte douche. En op de koop toe heerlijk zacht water!

Feline Jansen, Sneek

Heel tevreden en lekker zacht water.

5,0 score
november 19, 2019

Ik heb er lang over nagedacht om een waterontharder te nemen, maar in onze nieuwe woning is het er toch van gekomen, het is een wereld van verschil lekker zacht water geplaatst door Feike een vriendelijke man uit Annen, en ook nog een goede vakman, goede levering en prijs verhouding ik raad het iedereen aan.

T van der Woude

Fijne en eerlijke man.

5,0 score
oktober 20, 2019

Via vriend Remco (zie eerdere referentie) in contact gekomen met Rob. Wij hebben een waterontharder bij hem aangeschaft. Rob is zeer betrouwbaar en benaderbaar. Een man waar je je huissleutel zonder problemen aan zal geven.

Dennis vZ

Een vakman met veel kennis.

5,0 score
september 28, 2019

Door problemen met onze 3 in 1 kraan via de fabrikant enkele jaren geleden in contact gekomen met Rob. Hierna hebben wij en ondertussen meerdere familie leden en vrienden een ontharder bij Rob aangeschaft. Altijd een goede en snelle service door een vakman met veel kennis.

Remco Beima Leeuwarden

Heerlijk zachtwater.

5,0 score
september 23, 2019

Ik heb er lang over nagedacht om een waterontharder te nemen, maar achter afgezien had ik het veel eerder moeten doen het is een wereld van verschil lekker zacht water geplaats door Rob een vriendelijke man en ook nog een goede vakman, goede levering en prijs verhouding en wat hij zegt komt hij ook na ik raad het iedereen aan.

Dick Willemsen IJzendoorn (Gld)

Een geweldige man met een ervaring waar je U tegen zegt

5,0 score
juli 29, 2019

Onze Floww kraan defect tot 2x maal toe en toen kwam Rob langs. De kraan werkt weer als nooit tevoren. Bij Rob ook een waterontharder gekocht en natuurlijk het bijbehorende zout. Niets is hem teveel en hij heeft overal wel een oplossing voor. Wat kun je soms een geluk hebben als je de juiste mensen tegemoet en Rob is daar zeker 1 van.

Rita Jansen Zuidbroek

storing op storing

5,0 score
juli 23, 2019

2e hands een 2 jaar oude BWT waterontharder gekocht. Steeds maar storing, tot Rob langs kwam bij mij in Delfzijl. Binnen de kortste tijd diagnose gesteld en de door oxidatie aangetaste onderdelen vervangen en apparaat service beurt gegeven. Draait nu al 3 maanden probleemloos en tot volle tevredenheid.
Absolute aanrader deze man.

Pieter Stapel

Rob!

0,0 score
juli 9, 2019

Rob. Rotterdammer. Recht voor z’n raap maar daan is niks mis mee. Zoals alle Hollanders een vlotte babbelaar. Ook een harde werker en een inventieve probleem-oplosser. Mentaliteit: als het niet linksom kan dan rechtsom maar gereed komt het. Ons probleem met de Flovw-boiler werd snel en vakkundig opgelost. Dank, ook namens het Ministerie van Binnenlandse Zaken!

Roy

Eerder moeten doen

5,0 score
mei 17, 2019

Vanwege een nieuwe badkamer, toch eindelijk een waterontharder aangeschaft. We hebben hem nu een week, maar dit hadden we veel eerder moeten doen. De verhalen over het zachte water, minder zeep, koffie die beter smaakt, kloppen allemaal!
Daarnaast is Rob een vriendelijke en eerlijke vent, die een duidelijk verhaal heeft en je niet onnodige extra’s in rekening brengt. De communicatie via de mail loopt soepel en snel en een afspraak is snel ingepland. De monteur is zeer terzakekundig en werkt vlot, dus de waterontharder was snel geplaatst.
Rob, wij zijn er zeer blij mee! Nogmaals dank.

Erik Fleur

Frans Hoogesteger

0,0 score
februari 26, 2019

Duidelijke uitleg voor af.
Gratis thuis bezorgd, en een goede uitleg gehad.
TOP

Frans Hoogesteger

Prettige en goede service

5,0 score
november 8, 2018

Rob heeft via Floww onze kokend waterkraan gerepareerd. Snel en vakkundig Bovendien ook nog een prettig persoon. Mocht de kraan ooit weer kapot gaan: ik heb Rob zijn gegevens genoteerd!

Martin Christ

Service monteur

5,0 score
oktober 30, 2018

Goede en snelle service van een klant vriendelijk specialist

Jos Wiersma