Rob!

      Reacties uitgeschakeld voor Rob!

Rob. Rotterdammer. Recht voor z’n raap maar daar is niks mis mee. Zoals alle Hollanders een vlotte babbelaar. Ook een harde werker en een inventieve probleem-oplosser. Mentaliteit: als het niet linksom kan dan rechtsom maar gereed komt het. Ons probleem met de Flovw-boiler werd snel en vakkundig opgelost. Dank, ook namens het Ministerie van Binnenlandse Zaken!

Goede uitleg. TOP

      Reacties uitgeschakeld voor Goede uitleg. TOP

Duidelijke uitleg voor af.
Gratis thuis bezorgd, en een goede uitleg gehad.
TOP

Frans Hoogesteger

Zeer tevreden

      Reacties uitgeschakeld voor Zeer tevreden

Wij hebben de waterontharder sinds maart 2016 en zijn er zeer tevreden over. De levering van zout geschiedt altijd zeer correct. De zakken worden door Rob zelfs altijd tot in het onderhuis gebracht.

H.C. van de Graaf, Papendrecht

We merkten direct verschil

      Reacties uitgeschakeld voor We merkten direct verschil

Een week geleden is bij ons een waterontharder geplaatst door vakkundige en vriendelijke monteur. We merkten direct verschil. 

Het water smaakt beter.
Met douchen krijg je een heerlijk zachte huid.
Ook krijg je geen kalkvlekken meer op de douchecabine.
Weinig zeep meer nodig.
Auto wassen zonder vlekken.
En natuurlijk is het beter voor je apparatuur.
Kortom echt een aanrader.

??

Top no nonsense service

Hedwig Mollema, Vleuten

Heeeerlijk

      Reacties uitgeschakeld voor Heeeerlijk

We hebben er een tijdje tegenaan gehikt om een waterontharder te nemen. Maar nadat onze badkraan opnieuw kapot ging door kalkaanslag was de ‘kogel door de kerk’. Immers regelmatig nieuwe kranen kopen is ook zonde.

We hebben de waterontharder nu een paar weken. En ik vind het héérlijk. Het water is lekkerder/zachter (dus heerlijk op smaakgebied), mijn huid voelt zachter (dus heerlijk op gevoelsgebied), het scheelt met schoonmaken (dus heerlijk op praktisch gebied) en het scheelt geld bij de wekelijkse boodschappen in verband met aanschaf schoonmaakmiddelen, zout vaatwasser, etcetera (dus heerlijk op financieel gebied). Kortom 4x heerlijk => heeeerlijk

Ja, het is in eerste instantie een investering, maar het betaalt zich absoluut terug op zowel financieel gebied als op de andere 3 genoemde gebieden. Daarbij komt dat mijn jongste dochter regelmatig last had van eczeem. Tot nu toe heeft ze daar nog geen last meer van gehad. Dat is ook veel waard.

Ook op service gebied zijn wij erg tevreden. Kortom een aanrader!

Kan mijn gasten voorzien van een lekker bakje thee of koffie!

      Reacties uitgeschakeld voor Kan mijn gasten voorzien van een lekker bakje thee of koffie!

Dank zij de waterontharder installatie geniet ik nu alle dagen van heerlijk zacht water met alle bekende voordelen.

Bedankt Rob, voor de snelle komst, ik ben er erg blij mee.
Kan mijn gasten weer snel voorzien van een lekker bakje thee of koffie!

Hartelijke groeten ,
Lydia
Bed en Breakfast Hoogland Ferwert

Prima uitleg

      Reacties uitgeschakeld voor Prima uitleg

Na een vrijblijvend bezoek, installatie mogelijkheden bekeken te hebben we een waterontharder laten plaatsen door Rob van Wijck. Vakkundig geplaatst, goede service en prima uitleg .

Rob is een prettige man die doet wat hij zegt !!

Fam Wessels

Uw referentie

Al met al een goede investering

      Reacties uitgeschakeld voor Al met al een goede investering

Via via kwam ik in contact met Rob en kwamen we in gesprek over een water ontharder. Omdat in mijn badkamer de kalkafzetting een steeds groter probleem vormde was ik wel geïnteresseerd in een systeem die dit probleem aan ging pakken.

We hebben de ontharder nu ongeveer een week of 6 in gebruik en je ziet in de badkamer de eerste veranderingen. De tegels zijn gladder als anders en de kranen worden langzamerhand ook schoner van de kalkafzetting.

Al met al een goede investering. Daarnaast kun je merken dat je bespaart in wasmiddelen en shampoos. Inmiddels ook een kennis zover gekregen om de ontharder aan te schaffen en ook hij is heel enthousiast. Levering en installatie heel positief ervaren.

A. Kuipers

Uitstekende service dus!

      Reacties uitgeschakeld voor Uitstekende service dus!

We zijn bijzonder blij met de waterontharder die we bij Rob van Wijck hebben aangeschaft. Geen problemen meer met kalkvorming op douchecabine, het water voelt zachter en het gebruik van wasmiddelen is ook aanzienlijk minder. Vorige week kwam Rob informeren hoe de ontharder beviel, en nadat we de ervaring hadden verteld en ook aangaven dat we een nieuwe zak met zout nodig hadden stond hij gisteravond al voor de deur om de levering te doen. Uitstekende service dus!

Familie Kol uit Meerstad

Van harte aanbevelen

      Reacties uitgeschakeld voor Van harte aanbevelen

Alhoewel Groningen voor Rob niet naast de deur is heeft hij op een bijzonder klantvriendelijke wijze bij ons een waterontharder geplaatst tegen een zeer concurrerend tarief. Ook de nazorg was prima, vandaar dat wij Rob van harte bij u willen aanbevelen!!!!

A.Lubbers te Meerstad

Uw referentie