Rob van Wijck

Door Rob van Wijck zijn werk als servicemonteur door heel Nederland, merkte hij dat er behoefte was naar een goede oplossing voor kalkproblemen. Zowel de externe kalkaanslag (op de tegels e.d.) als de interne kalkaanslag (verstopping van de waterleiding e.d.). Vanaf dat moment is hij zich helemaal gaan specialiseren in water. En vooral in de waterontharders. Door de jaren lange ervaring kan hij zich inmiddels een waterspecialist noemen.

Rob van Wijck Waterspecialist

 

Rob van Wijck en zoektocht naar oplossingen

Door zijn natuurlijke drang om te zoeken naar oplossingen is hij een zoektocht begonnen. Uiteindelijk kwam hij terecht bij BWT Nederland (Best Water Technology). BWT is naar zijn mening de beste keuze, zeker gezien de goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service.

BWT

Rob en BWT

Sinds het begin is die samenwerking met BWT alleen maar groter geworden. Volledig getraind door BWT Nederland rijden Rob en zijn mannen nu door heel Nederland voor service en onderhoud, ook in opdracht van BWT Nederland. Wij werken nauw samen met plaatselijke installateurs.

Rob van Wijck bus BWT

Lees hier artikel van Installatie Totaal (september 2013) over Rob en onder referenties kunt u ervaringen lezen van zijn klanten.